Even voorstellen: nieuwe collega Marjolein van Essen

30 maart 2023

Wie ben ik?

“Aangenaam: ik ben Marjolein van Essen. Sinds maart 2023 met een goede dosis enthousiasme aan het werk bij RANOX natuuraannemer als natuurtechnisch adviseur. Ik heb net de studie Bos- en Natuurbeheer afgerond aan Wageningen University & Research met de major ‘Beleid en maatschappij’ en de minor ‘Sustainable agriculture and consumption’. Dat betekent dat ik een brede schat aan kennis heb opgedaan, zowel over beleid als over ecologie. Deze kennis komt me goed van pas binnen het RANOX-netwerk.”

Waar zet ik me de komende periode voor in?

“De komende tijd wil ik alle partners verder leren kennen. Ik ga me volop inzetten om de kansen voor RANOX te benutten. Naast het geven van natuurtechnisch advies, zal ik activiteiten organiseren. Ook ga ik aan de slag voor de marketing en sociale media. Het RANOX-netwerk is een netwerk vol gedreven mensen bij wie ecologische kwaliteit vooropstaat. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het samen neerzetten van mooie projecten. Wat ik tot nu toe het leukst vind aan deze functie is de veelzijdigheid. De ene dag denk je mee met een partner en de volgende dag ben je weer druk bezig met organiseren.”

Waarvoor kunt u bij me terecht?

“Als eerste aanspreekpunt van RANOX kunt u bij mij terecht voor vragen over projecten met een ecologische achtergrond. Denk daarbij aan natuurontwikkeling en faunavoorzieningen. Ik zal daarin met u meedenken en u koppelen aan de juiste partner in ons netwerk. Ook voor meer praktische zaken kunt u bij mij terecht.”